Monday, August 17, 2009

EMovie : New Moon

Ok entry kali ni bagi peminat siri sci-fic berciri fantasy.....ambe begitu teruja nak tunggu filem ni release...walaupun dah cover novel New Moon ..ni namun still eagerly want to know the perspective of stephenie meyers on screen shoot....kalau nak tahu anda bleh usha entry ambe yang lepas http://chikara4piece.blogspot.com/2009/01/journey-of-love-bella-swan-continue-in.html adalah sinopsis berdasarkan novel..malah korang bleh refer juga episode filem ni melalui eclipse dan finale on breaking down...cukupla sekadar intro ye..hehehe..bulan Nov nanti kita cerita lain ye...bagi yang on da way tengah baca novel ni sila habiskan cepat sebab...nanti kalau dah tengk filem confirm dah malas nak sambung baca sampai habis..hahaha...


Preview filem ni..nampak lagi besh daripada Twilight 1.....so kaki-kaki vampire addicts ni dia buah tangan anda selepas setahun menanti ye...hahaha

14 comments:

ustazah dyLLa said...

xcited laa nk tgk cite ni...nk bca bukunye mls btul...tpi dianye bab2 romantik best btul...trasa feel nye...huhuhu...

Nakamura Kazuki said...

hahaha....ambe rasa novel dia memang besh..tapi citer ni taktaula lagi...hahaha

ashie023 said...

aik..dah ader..ahaha..aku skit lagik nak perabis buku dier..novel dier memang best..lagik detail dari filem ambe rasa..cam twilight dolu gak..

Nakamura Kazuki said...

betui tu..ambe nak tengok part battle between werewolf dengan vampire tu..hahaha....setakat ni ashie..ambe baca koleksi vampire diary, vampire academy, the morganville vampire, mortal instrument siries..rasanya twilight saga still the beshla...so memnag tak rugi kalau beli buku buat koleksi....

messyremo said...

aku pun dok nanti2 nk tgk citer nih~~

imHepPie said...

haku musti tgk tpi suma sbb itu cedric walopon aku tataw nama dia tpi dia tatap ensem muahaha

<< s| tED| >> said...

blue montel!! :P

Nakamura Kazuki said...

messy....tengok preview cam besh je..tapi taktaula takut nanti the whole of the movie hampeh plak..

Nakamura Kazuki said...

miss pelangi tuu bahasa apa tu..kekeke... ambe ske sebab citer vampire...apa2 tentang vampire ambe ske...tapi satu je..ambe tak ske jadi vampire...hahahaha....dah mula tak sedar diri ni

Nakamura Kazuki said...

blue montel tu nickname werewolf ke miss tedi...nanti jelous plak dak utih bila dapat tau mung nak adopt werewolf sebagai teman sepermainan dia...kekeke...

areQue said...

huahauhauh...

rq suke twilight ni!

hohohoh..romantik n so protective man...

alangkah bestnya...

hauhauahuha

Nakamura Kazuki said...

citer ni nampak cam beshla...apa2 pun kena tengok dulu then baru komen

tokder said...

filem untuk yg hantu ceta hantu. heheh

Nakamura Kazuki said...

hehehe..untuk hantu ceta hantu...jom tok tengok ceta hantu..kekeke