Sunday, August 9, 2009

Sketching lagi !!


Tetiba nak melukis lagi...kali ni si mamat Tamaki...sebab ambe tengak layan Love Shuffle...episode last...



Okey after 30 min dah nak siap..check balik halamak mulut herut skit...pastu rambut cam rambut palsu je..statik sangat..takpe touch up skit2 lagi




Okla ni tang rambut..ambe still tak mahir lagi..teknik2 pun dah tak ingat dah..walaupun tak 100% cam Tamaki...at least ambe mencuba yang terbaik dah..apapun still kena improve skill lagi ni...harap Mrs.Tamaki tak marah ye sebab tak jadi portrait mamat ni...hahaha



Ni gambo sebenar..takpe len kali try lagi ye Nakamura.....gambatte ne !!!!

16 comments:

ashie023 said...

aku jeles ..aku jeles..kalu org pandai sketch..tsk tsk..aku jelessss...(x pasal)..

wah terer ar mung lukis tamaki senpai..tp walaupun cam awkward skit tp still cemerlang!!!!syabas bete..

<< s| tED| >> said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa.. sketch kan gambo dak utih.... :P

HuHo said...

aku selalu suka yg 2nd tu....sblm digelapkan...cemtu nice je....maybe yg final tu bila scan nampak pelik kot...hehehe

but nice work....makin mantap...huho

Nakamura Kazuki said...

memang awkward banyakla ashie ..hahaha..tangan kerasla..hahaha..tapi still bleh improve lagi..

bleh je..tapi ambe tak terer pun tedi...amatur je pun ske2 je...kalau tengok pun banyak yang kena improve lagi

Nakamura Kazuki said...

gelapkan skit sebab rambut tu nak nampakkan real skit..tapi tak real pun...hahahaha...ske2 je hurul...ambe lukis pun cincaije..ni kira tahap amatur peringkap junior hahahaha

ustazah dyLLa said...

bgus...ade peningkatan... :p

Nakamura Kazuki said...

thanks ye ustazah...hahaha..tapi ambe memang tak terer pun ske2 saja....

waiem said...

wah tamaki...tak pe good try...next time wat kang ji hwan plak yee...kekekeke

berbakat kamu ye yob...

Nakamura Kazuki said...

kang ji hwan plak ye waiem..hahaha

<< s| tED| >> said...

alahhhh hencek nakamura.. nak bandingkan dengan tangan aku yg x tau melukis ni... itu dah cukup sempurna :)

Welma La'anda said...

wahhhh...pandai melukis rupanya..saya sudah kehilangan bakat itu. Tangan pun sudah keras

Nakamura Kazuki said...

takpe tedi bakat bleh diasah kalau dah tumpul...nak guna batu pe...lagi power kalau asah dengan batu nisan..hehehehe

welma..biasala kalau dah lama tak melukis...tetapi rasa seronok bila dapat melukis kembali...lepas ni nak try buat gambar2 pemandangan pula...

messyremo said...

pergh~~~

aku sgt jeles~

sbb tgn aku bkn tgn melukis~~

aku reti lukis org lidi jer...

sgt mnyedihkan~~

Nakamura Kazuki said...

ambe pun tak terer pun saja try2 je....tapi melukis ni perlukan kesabaran dan kecermatan baru bleh dapat hasil yang cantik....

Shee said...

wah! terer gak mung lukis potret! ambe memang bagi high respect lah ngan orang yang pandai lukis! nihh... ambe jugak jelesss.. sighhhh. if onlyyyyy i know how to draw.. lukis kan ambe yamapi-kun, bleh? huhuhu~ jkjk.

Nakamura Kazuki said...

yamapi...hahaha..ambe tak terer mana pun shee..tangan keras..kalau perasan still awkward...sebab bukan tangan pelukis...hahaha