Tuesday, August 11, 2009

Sketching lagi-lagi!!


Yankumi sensei yang tak menjadi, Gomenasai sensei!!!!


Malam ni still tak bleh tido juga..entahla kenapa ye....so ambe ambil pensil dan try sketch gambar seorang lagi pelakon jepun Yankumi sensei, namun masih tak menjadi lagi..kalau diperhatikan huraian rambut masih statik, tona mata dan kening still tak seimbang dan raut pipi yang tak ketara..namun ambe bukanla pelukis profesional sekadar suka2...hahaha...

12 comments:

ashie023 said...

ahhahha..tolong sketch gambo ambe sekeping..

oh sensei...cite ape nih?

Nakamura Kazuki said...

kisah tentang nakama yukie jadi detective..tak ingatla tajuk citer ni..cuma watak hero adalah pelakon korea yang berlakon citer the wedding tu.....ost besh sebab lagu Chiisana tenohira by aqua timez...

ashie023 said...

aqua timez, aku ske lagu alones...lagu2 lam group nih best gak

Nakamura Kazuki said...

aku pun ske lagu alones gak..hahaha group ni cam group alternative skit...

<< s| tED| >> said...

saja lah tu.. sketch2.. nak buat aku jeles sbb mungkin aku tak leh di sketch!!

Nakamura Kazuki said...

eh betul ke tedi..okla..nanti ambe tak sketch lagi la...hahaha..semalam tak bleh tido apabila mendengar lolongan anjing yang sahut-sahutan

NuR said...

cantiknya encik nakamura lukis..
huhu..jeles ni..
haha!

ustazah dyLLa said...

ok le 2...ape kta sketch pic ustzh...leh x???~wahahaha...tringin gak ade insan yg sketch my face...something 2 remember 4 1 day...~hahahaha... :p

Nakamura Kazuki said...

nur..tak cantik sangatla..banyak kekurangan..sekadar suka2 je

ustazah...macam mana lukis...takde pun gambar ustazah..kekekeke

Chem5007 said...

Pandai ngat mu lukis... mu bulih buka kedai lukisan ni..huhu.

DaliaLiyana said...

wah...bagusla ade skil ni..adik akak pun terror...

Precious said...

Kalu haku dapat sketch camtu ... wow, double wow ... lawa tuh!!
Haip .. tq join kempen kibarkan Jalur Gemilang. Jom join DanaRaya lak! Jom belanja kawan sambil buat untung ... hii hiiii!!