Wednesday, August 19, 2009

Jom berpantun bersama Senpai

Ambe tengah kebosanan menyiapkan progress report untuk semester ni....terlalu bosannnn!!!!

17 comments:

messyremo said...

hehe..

gile kelas pantun...

mmg berjiwa seni deh~~

selamt berpuasa~~

waiem said...

Selamat berpuasa senpai. Moga limpahi keberkatan di bulan mulia ini

Kim Suh Ah pergi menuba
Kang Ji Hwan pulak bizi dengan futsalnya
Bulan mulia menjelang tiba
Moga kita semua mendapat keberkatan nya

Nakamura Kazuki said...

selamat berpuasa gak bro...hahaha..ambe berjiwa seni kasar...hahaha

waiem.....hahaha..tanhk you membeli pantun ambe yang berharga sehenggit...hahaha..ya sama2 kita mohon keberkatan

ashie023 said...

lee min ho..oh my hubby..pandai ko masak kari..ahaha

Nakamura Kazuki said...

nanti order capati dengan min ho..pastu cicah plak dengan kimchi..mau terangkat...hahaha..

HuRuL_AiNi said...

wah...kretifnya...hehehe...
selamat berpuasa jugak :)

Nakamura Kazuki said...

selamat berpuasa juga hurul.....

<< s| tED| >> said...

tolonglah aku tidak tahu berpantun.. sob sob sob...

aku nak pindah CH.. x mo duduk kat melaka :P

Nakamura Kazuki said...

maila sini ganti tempat ambe...ambe dah capek dah duk sini..hiks..hiks..ambe kesedihan sebab cuti untuk bersahur bersama family minggu ni tak diluluskan....memang kejammmm!!!

ashie023 said...

bile masa plak laki aku pandai goreng chapati?

ahahha

ustazah dyLLa said...
This comment has been removed by the author.
ustazah dyLLa said...

makan kari ikan bawal,
makan skali dgn smbal belacan,
kta raya bln syawal,
kne pose dlu dlm bln ramdhan.

nasi kerabu, nasi briani,
nasi dagang, nasi pataya,
solat terawikh dimlm hari,
jgn lupe kta lakukannya.

hari dh jauh mlm...
mata pun dh kusam...
biarlaaa ustzh pejam...

ok...slmt berpuasa ye chek nakamura...jgn tggal pose ek...

Nakamura Kazuki said...

IsyaAllah ambe cube tak akan tinggal puasa....ustazah plak bila ada yang tertinggal..cepat2 ganti ye...kekeke

areQue said...

pantun bagai la plak..wakkakakak...weih, mana komen aku?hilang?

Shee said...

hahaha! ok.. lambat. ambe missed this post. last time masa bukak blog nih..x de pun post ni..terus post yang alhambra tu.. magic gak.. aigoo...

nice pantun! and bila masa lah pulak hubby ambe (yamapi) pandai membuat cappati? culture shock betul kesayangan ambe yang satu ni.. aigooo.

ambe sukeeeeee sangaaat... selamat berpuasa lagi sekali~ ^^

Nakamura Kazuki said...

slmat berpuasa juga ye shee dekat nogori orang....lagi banyak cabaran dan dugaankan.

pantun nasehat said...

pantun memang berseni.