Monday, October 26, 2009

2 Vs 0

Second entry from my wordless Sunday….hehehe…right now I’m in my room just finishing some report and preparing something for tomorrow meeting..arghhhhhhh meeting lagi..bosannya…I do hope that tomorrow will be a better day for me yela….yesterday was a bad day for all ManU fans….2-0 is too hard for us ….and of cause The blues will take over the league with 2 extra points… dah takde rezeki nak buat camne….anyways it was a really glorified moments for themla after their losing four-match streak in the previous matched. Walaupun kehadiran Owen and Nani second-half tapi still tak dapat nak pull down Reina at least with one goals…he was really good goalkeeper and always ready to save and kept clean sheet in this crucial matched.wokeyy..takpe next match kenala main betui2 ye..hehehe..ambe baru je sampai umah letihnyer…nak kena secawan Nescafe ni baru segar balik…..





Pastu rasa nak donlod citer Vampire Diaries S1E7 tapi  tak kuar lagi plak..arghhhhhh..so sabo je la...ambe terexcited nak tengok si Vicki yang nak jadi vampire.....sangat2 teruja..(apale yang besh sangat ye)..pastu nak tengok reaksi Elena samada still dapat terima hakikat ke-vampire-an Stefan...manakala Bonnie yang still tak bleh terima akan kebolehan luar biasanya....memang menarik siri ni...ditambah plak ambe yang dah membaca sekerat novel ni...apapun still panjang lagi drama ni..harap still besh cam supernatural....ambe dah sempat donlod sampai episode 6 dah....tapi takmo tengok lagi....sebab dah lama ambe tak layan citer Jepun..hengat nextweek nak mencari DVD citer Buzzer Beat nak buat Collection ...sebab ambe ni kaki pengumpul DVD citer Jepun..dan ambe juga tertunggu2 bilala agaknya yerrrr Noona Kim Suh Ah nak kuar drama baru.....



So ambe still lagi takde banyak sangat isu nak disumbatkan dalam entry ni....yela kekadang terfikir juga alangkah beshnya kalau jadi budak sekolah.tak payah fikir keja malah masa nak enjoy pun banyak....namun ni lah dikatakan life must go on...so ceria-ceriakan diri kita ye walaupun sesekali terasa depress yang teramat sangat....wokeyla ambe mau tido daaaaaaaaaa..arghhhhhhh malasssssss meeting esok..

11 comments:

cahayachenta said...

senpai nak tnya ni.. donlod kat man citer tu.. bg link boleh???

sI tEDI said...

MU kalah ek?

la la la

Nakamura Kazuki said...

Chenta..guna bit torrent je...sebab kat situ je yang terlatest senang nak donlod..cuma yang tak besh lembab gilerrrrrrrr arrr...kekadang sehari baru 1 episode la...tapi bukan urgent punkan..ambe malam donlod...pagi siapla...

Nakamura Kazuki said...

a'a la tedi...thats why so down la..hahaha...

hurulaini said...

senpai....senpai search via bittorrent client ke?tau x dia punya site tracker?mcm nak gak download ni...skali skala nak layan english drama pulak....tp maybe download abis baru tengok kot...hihihi

Nakamura Kazuki said...

taktaula hrul ambe install je bit torrent tengok ada link plak terus je donlod...kalu malas nak donlod bleh tengok online..tapi ambe tak hengat plak website dia..takpe nanti balik ambe postkan link website tu..

miss jane said...

aiseh...
mende cter nih...tak tau oppa..tk prnh tgk...huhuhuhu

rq pon busy gile oppa...adoi..ni baru balik dari prlimen...stress okeh!

ahhhhh...rs nk jd student balik n jd baby jerk....muhahhahahahha

oittttttt oppa...pesal gune halloween gak neh....

adeh...mana aci sama ngan aku oppa...

muhahhahahha

Cik Cookie said...

server slow.
xdapat comment

Cik Cookie said...

ok dah.
nescafe adddicted.
2 mug/day

Nakamura Kazuki said...

miss jane..hahaha...tak ske ambe pakai holloween ke.takper la nanti ambe tukarrr huhuhu..tunggu mood tukar datang dulu ye

Nakamura Kazuki said...

cik cookie..tu arrr sekarang dah jadi nescafe addict plak sehari at least mesti kena ada secawan kalau tak mesti tak bleh dudk