Wednesday, October 28, 2009

It's raining, I'm sketching...



Hari ni sungguh panjang sebab ambe kena attend seminar yang dibuat oleh my Lead Mechanical Engineer..walaupun tak faham ambe sentiasa mengangguk-angguk kepla..sebab apa? sebab ambe nak tertido..hehehe...pastu nasib bek Kak Ani datang dan menghidangkan Nescafe...kalau tak rasanya ambe terus tertelap depan lappy ambe...memang tak bleh blahhhhhhh..hahaha..course ambe tadi abis kul 4:30 petang..so ambe teus masuk opis dan buat keja2 yang tak siap pastu nak balik..halamak hujan lebat plak terpaksala stay back sekejab...pastu ambe ternampak kat meja bos kecik ambe novel Oliver Twist....terus ambe capai pencil dan sketch gambo Oliver tapi entah camne ne gambo Oliver pakai topi susahla plak terus ambe terlukis gambo Declan....hahaha..sambil2 melukis ambe layanla lagu You and Me..hehehe...soweyyyla sebab lukisan ni kasar dan ambe sketch atas kertas A4 je....huhuhu...tangan still keras semacam je...thats why lukisan ni tak cantik...... pastu pukul 6:30 petang tadi baru hujan berhenti terus ambe blah je drpd opis yang paling tak besh..ada plak email bos besaq ambe masuk..esok meeting workshop pukul 10:30 pagi dan ambe kena ganti si syaiful untuk catit minutes of meeting..arghhhhhhhhhh....ni yang paling tak besh masa meeting..namun ambe pasrah je la bila arahan bossssssssssss....

15 comments:

ashie023 said...

aurghhh...awesome senpai!lawo sketch tuh...walaweh...hehe

(terer gak nih...kalu camgini)

ambe paling malas catat minit mesy..kalu catat minit, mesti manyak melukis gak cam senpai...tp ambe x terer lukis potret atau org..ambe ske lukis pokok...ahaha...

Nakamura Kazuki said...

ashie jom kita lukih pokok.....hahaha tu arrrrrrr arghhhhhhh malasnyerrrrr esok nak catit minit meeting...confirmla ambe menjadi pendengar yang setiala esok...

sI tEDI said...

lama ek x lukis2.. bila lah nak lukis gambo dak utih.. :P

Nakamura Kazuki said...

hahaha...gambo animals..ambe kureng skit tedi tak pandai sangat..orang blehla gagah juga

miss jane said...

pandai gak oppa lukis ek??hahahahah
cer try lukis gmbr kite lak....hahuahauhauhaua

oppa..biasa ar tu keje..kdg2 rq pon tersengguk2 kat kat opis dokm mngadap sgala bnda alh file...haahhhaha

best nye jd budak kcik blik..tk yah keje..hahahah

Cik Cookie said...

seriyes nak tya,
blh x lukis sketch pic CC?

Nakamura Kazuki said...

miss jane..blehla skit2..mengisi masa kebosanan di saat menanti hujan berhenti

Nakamura Kazuki said...

cik cookie..takut nanti terlukis kuih bahulu, semperit, wajib,dodol..bla..bla..bla..hahaha

eyena said...

terer tu kome melukis.. weh lukis laa gambo ambe jugak..hehehehe

**jgn lukis muka ambe jadi muka kome sudah..hahahahah

Nakamura Kazuki said...

hahaha..takutttt arr kalau tak jadi nanti terkena penangan silat cekak hanafi plak..hahaha

ustazah dyLLa said...

tgn keras???eh,keras ke??? ade x lgi yg keras??? ~hahaha...

*salah faham ke???

Nakamura Kazuki said...

hahaha......biasala bila dah lama kita tinggalkan sesuatu jadi cam janggalla....

cahayachenta said...

mak aiiii.. cantik nya...!!!! tak tau lak senpai ni tahu melukis... haha~~ hebat2...

senpai, apa mkna yg 10/09 tu??

Nakamura Kazuki said...

maknanya bulan october tahun 2009..konon2nyer trademark pelukisla..hahahah..memang tak bleh blahla senpai ni kan...perasan lebih plak..hahaha..tapi yang pasti i love arts very much..cuma masa dulu masa blaja kat sek. ambe takde aliran arts..sumer sc stream je..nak ambik subject tambahan kena ambik sendiri manala mampun nak tuisyen..huhuhu

eyena said...

hahaha kome ni dok perli ambe eh..hahaha lukis laa lukis laa.. hehehe ambe belanja kome makan pasembor tawww..hahaha