Sunday, October 25, 2009

Wordless Saturday

My last entry was on Wednesday..and tonight I will try to think something to put in my blog..but….as what I guest..yupppppp…no idea and no interesting story that I can share with all of u guys…I’m still on my way to finish watching Buzzer Beat and Vampire Diaries..hehehe..and I hope that my Elena ( arigato Miss Ayase…) will stay resting in my arms and of cousela she will make me a cup of Superrrrrrr Powerrrrr to let me stay up all da night ….wokeyyyy…enough..enough..enough… Senpai are u kidding me…why are u too weird and freakly clouded on me tonight…heyyy I will never betrayed for someone that I love so much…how dare u are senpai…( soweyyyyyyyyy geng ambe terbawa2 plak babak2 dalam drama Vampire Diaries ni….baru nak masuk E04….so far so good…can’t wait to see her in da next episode and it’s gonna be more exciting and great episode to watchla…..so ambe juga tertarik sangat parts Elena writes something in her Diary…so touching habis and it just like something for us to think about the past…


Gambo takde kena mengena dengan entry...gambo hanya hiasan saje....( nape bulan?? sebab ambe rasa Elena Cam bulan..hehehe....)

Dear Heart…
I could’t have been more wrong

I thought that I could smile,nod my way through it
Pretend like it would all be ok
……….
I had a plan
I wanted to change who I was
Create a life as someone new
Someone without the past
Without the pain
Someone alive
……….
But it’s not that easy
The bad things stay with you
They follow you
You can’t escape them
As much as you want to
All you can do is be ready for the good
So when it comes
You invite it in
Because you need it
…..I need it


Hehehe….wokeyy…cukuplah la tu nak berangan ..hehehe..yes ambe sejak2 akhir ni taktau nak hupdate ape sebab tak sempat nak tengok drama..hanging out with cliques dan spend masa membaca….kerja terlalu banyak..esok pun ambe kena gi KL plak..sebab hari isnin ambe ada seminar dekat ILSAS Bangi..waaaaaa…so tiredddddddd…..and sejak menjak ni ambe juga wordless, that’s whyla no posting since Wednesday kan….ambe juga jarang membelok ke blogs lain…gomenasai..ye..after sumerr dan settle ambe akan terus membelok dan stop untuk mengomen ye…..

12 comments:

eyena said...

hee mmg kamu bz nampaknyee..

tapi blog ni ok jer belom ada banyak sawang labah2 lagi walaupon kamu bz..

buah labu ada ar.. hahaha

HuRuL_AiNi said...

senpai, esok g KL g la jumpa minho...hehe, al wakil ashie-unnie...

urm, biasa la bila banyak kerja...ambe pun sama hari tu sampai 2 hari x update blog...hihi....alhamdulillah, kerja ambe sattle sikit ari jumaat tu...next week misery balik...hihi..

tp for cuti day ni, ambe nak rest puas2...hihihi

apapun, cayo2 senpai :)

ashie023 said...

elena lak plak..ko curang ye senpai..aku kabo ke ayase...ahahha..

mane ko dapat bulan tu?ko amik lam belog ambe ke?hoho..

Nakamura Kazuki said...

eyena..hahaha..yup sangat2 sibuk and lagi pun my bos gi jakarta so banyak nak cover dia juga

Nakamura Kazuki said...

hurul Lee minh ho datang KL je...hahahaha..wokey ambe kim salam di angin lalu la..hahaha..tak sempat kut..ambe singgah rawang gi jumpa member dulu..malam baru check in hotel..dah booking dah...Resident hotel Uniten

Nakamura Kazuki said...

Ashie...ambe ulang bali tengok Vampire Diaries dan baru perasan..wowww cantiknyer si Elena ni..muahahaha...sorry Ayase..i think u have to prepare urself with some honey and sugar..hehehe

bulan tu ambe curi gambo sapa entah lerrr...sinonim dengan new moon ni...

cahayachenta said...

snpai tgk kat mana vampire diaries ni??? mcm best je...

Nakamura Kazuki said...

chenta..absolutely awesome..and cant wait for the next episode...ambe baru sampai episode 6...episode 7 belum kuar lagila...

Cik Cookie said...

letih ahh kj.jiwa pun mcm xbtl.
happy2 lah

sI tEDI said...

ini bukan wordless ni hencek nakamura.. :P

selamat berhujung minggu!!

waiem said...

Fighting senpai...u can do it!!! (Do la apa2 nak do tu) kekeke

ustazah dyLLa said...

senpai ni terlalu lembut hatinya...kdg2 smpai sesuatu perkara pun btapa detailnya dia pikir...

bergerak cepat senpai...jgn duk tggu awan cri pelangi...jgn duk tggu hujan cri sungai...